Πολιτική επιστροφών

Στην cavavegera.gr φροντίζουμε όλα μας τα προϊόντα να είναι υψηλότατης ποιότητας, ενώ διασφαλίζουμε πάντοτε η συντήρηση και φύλαξή τους να γίνονται υπό ιδανικές συνθήκες.

Σε περίπτωση που κατόπιν παραγγελίας σας κάποιο προϊόν φτάσει σπασμένο ή αλλοιωμένο, είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου σε συνεργασία με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας να το αντικαταστήσουμε άμεσα, ή ακόμα και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, εντός 48 ωρών από την παραλαβή του υπόψη προϊόντος, προκειμένου εμείς να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασής του, ή επιστροφής των χρημάτων σας, εφόσον το επιθυμείτε.

Ειδικά, σε περίπωση που λάβετε σπασμένη φιάλη, ήδη κατά την παράδοσή αυτής, παρακαλούμε να την φωτογραφίσετε και να μας αποστείλετε τη σχετική φωτογραφία για τις περαιτέρω ενέργειές μας, μαζί με φωτογραφία της απόδειξης αγοράς και του δελτίου διακίνησης από τη μεταφορική εταιρία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2110125700, ή μέσω email στο cava.vegera@yahoo.com συμπληρώνοντας ως τίτλο του email τις λέξεις “Προβληματικό προϊόν”.