ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπορείτε να συμβουλευτείτε, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, κάποιον από τους πιστοποιημένους sommelier μας ή chef των καταστημάτων CAVAVEGERA, προκειμένου να σας δώσουν γευστικές κατευθύνσεις  που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει 7 ημέρες την εβδομάδα! Απλά ζητήστε τον υπάλληλο που σας εξυπηρετεί και θα έχετε σαφή και υπεύθυνη ενημέρωση.

bruno-martins

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΩΡΑ

Με την εγκυρότερη και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε κρασί, ποτά, μπύρες και deli, και την δυνατότητα επιλογής  ποιοτικής και μοντέρνας συσκευασίας, ετοιμάζουμε και παραδίδουμε για λογαριασμό σας, ξεχωριστά εταιρικά και προσωπικά δώρα. Νέες προτάσεις και ιδιαίτεροι συνδυασμοί κάνουν τα δώρα σας πραγματικά ξεχωριστά.

Η διαδικασία δώρου μέσω του site μας γίνεται εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλείστε να παρέχετε στην ειδική φόρμα όλα τα στοιχεία που ζητούνται.

Η χρέωση αποστολής ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία και το συνολικό κόστος της αποστολής. Ευχετήριες κάρτες παρέχονται και από το κατάστημά μας.

ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, αναλαμβάνουμε στον χώρο μας, πάρτυ, κοινωνκές εκδηλώσεις, εταιρικές συναντήσεις.

Καλέστε μας, στείλτε μας email ή κλείστε ραντεβού στα καταστήματα CAVAVEGERA για περισσότερες λεπτομέρειες, προτάσεις και γευστικές δοκιμές.

Ερχόμαστε και στον δικό σας χώρο σας. Η Cava Vegera είναι μια αφοσιωμένη και παθιασμένη εταιρεία κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών που σας προσφέρει την πλήρη λύση για όλες τις ανάγκες σας στο κρασί και στα ποτά. Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από τα πιο επιθυμητά εκλεκτά και σπάνια κρασιά στον κόσμο σε απόθεμα και είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση στον χώρο σας.

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

Οι γευστικές δοκιμές που πραγματοποιούνται με την συμμετοχή εξειδικευμένων sommelier, σας δίνουν την δυνατότητα να δοκιμάσετε μεγάλο αριθμό προϊόντων μας, να μας πείτε την άποψή σας και να ανακαλύψετε τι ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας γούστο.

Τόπος συνάντησης η CAVAVEGERA και τρόπος για νέες γευστικές εμπειρίες, διευρύνοντας τις γνώσεις σας στο κρασί και όχι μόνο…